Kinderen vermaken zich op trampolines en skelters bij ThysToys

Kinderen vermaken zich op trampolines en skelters bij ThysToys

Thys Toys organiseert vandaag in samenwerking met BERG een Experience Day op het terrein van ThysToys en in de winkel aan de Industrieweg in Woerden.

Een leuke dag waar kinderen een hoop plezier kunnen beleven. Zo is er een BERG Trampoline springshow, kunnen kinderen zelf springen en krijgen ze springtips van professionele freerunners. Ook is er een skelterbaan om skelters te testen en kun je rijden op een elektrische skelter.

Tijdens deze dag wil Thijs van Rooijen, de eigenaar van ThysToys kinderen tijdens hun vakantie gratis laten spelen en daarmee gelijk laten zien wat zijn ThysToys allemaal te bieden heeft. Ook heeft BERG een aantal trampolines en skelters uitgezet waarmee de kinderen kunnen spelen.

“We organiseren deze dag speciaal voor het vermaak van de kinderen. Ze kunnen van alles beleven. Wij zijn met veel personeel aanwezig om alles goed te laten verlopen en de kinderen te vermaken. Nu zijn er ongeveer 200 kinderen aan het spelen. En het is super om die blije gezichten te zien”, aldus Thijs van Rooijen.

Kinderen die het leuk vinden kunnen tot vanmiddag 16.30 uur langskomen om lekker te spelen.

Foto’s: Alex de Kuijper