Marco Mark brengt nieuwe single uit

Het heeft even geduurd maar de Woerdense zanger Marco Mark heeft na lange tijd weer een nieuwe single uitgebracht. Met het nummer ‘Geloof me’ hoopt de Woerdenaar een mooie hit te scoren. Bij de single is ook een videoclip gemaakt en deze is opgenomen in het mooie Woerden.

De afgelopen jaren bracht de zanger geen  singles uit maar straalde hij wel op verschillende podia. Zo stond hij afgelopen Koningsdag nog op het podium in Woerden. Maar het uitbrengen van een single begon bij de Woerdenaar weer te knagen.

“Ik was er echt weer aan toe. Ik werk voornamelijk in midden-Nederland maar het lijkt me tof om meer te pakken. Ik heb ook weer een contract bij Feestartiesten.nl en die hebben weer een aantal mooie leuke evenementen aangeboden waar ik mag optreden, waaronder zelfs een in Oostenrijk. Dat is echt heel tof”, aldus een enthousiaste Marco Mark.

Het nieuwe nummer is geschreven door Tony Anderson. En de gitaarpartijen zijn ingespeeld door Marcel Fisser. Bij de single werd ook een clip gemaakt en daarin is het mooie Woerden goed te zien.

“We hebben alles in Woerden gefilmd. Dit omdat ik zelf natuurlijk uit de stad kom. En daarnaast is Woerden gewoon een super mooi vanaf het water.”