Spies & Spijs leukste restaurant van de gemeente Woerden

Spies & Spijs leukste restaurant van de gemeente Woerden

Restaurant Spies & Spijs uit Zegveld is het beste restaurant van de gemeente Woerden. Bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2017 wist het Zegveldse restaurant de andere restaurants uit de gemeente Woerden te verslaan.

Leukste Restaurant 2017

Maandagavond werden in de Studio’s Aalsmeer de winnaars van het de 5e editie van de Verkiezing van het Leukste Restaurant bekend gemaakt. Meer dan 500 restauranthouders waren in Aalsmeer om te netwerken en te horen welke uitblinkers de waardevolle titels mee naar huis zouden nemen.

In de gemeente Woerden waren maar liefst 13 verschillende restaurants genomineerd. In iedere gemeente werd er naar twee categorieën gekeken: Het restaurant met het hoogste gemiddelde cijfer en het restaurant met de meeste stemmen. In de gemeente Woerden werd Spies & Spijs uitgeroepen tot gemeentewinnaar. In de provincie Utrecht eindigde het restaurant op een 7e plaats.

Twee awards

Het Zegveldse Restaurant wist tijdens de uitreiking naast een award voor leukste restaurant van de gemeente nog een prijs te winnen. De landelijke creativiteitsprijs voor het nieuw concept van het restaurant. Lauw Uittenbogaard is blij met de prijzen.

“Wij zijn nog maar 9 maanden open en dan nu al hebben we twee awards gewonnen. We zijn daar heel blij mee. Het was erg leuk maandagavond, we werden uitgeroepen als gemeente winnaar en dan kom je daar op het podium te staan. Dat was echt geweldig, ik ben er heel blij mee.”

Foto: Spies & Spijs