Woerdense Dionne Slagter in zangshow van RTL

Woerdense Dionne Slagter in zangshow van RTL

De Woerdense YouTuber Dionne Slagter gaat meedoen aan het RTL 4 programma It Takes 2. Dit doet zij samen met andere bekende Nederlanders.

Dionne Slagter of beter bekend als OnneDi is een bekende YouTuber. Ze houd van gek doen, vloggen en alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Ook is ze gek op zingen. In het programma zal zij dan ook haar zangtalent laten horen.

Naast Dionne doen mee acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, presentator Bert van Leeuwen, hair- en make-upartist Mika van Leeuwen, dj en presentatrice Eva Cleven, Vlaamse presentatrice Evi Hanssen, actrice Robin Martens en presentatrice Marieke Elsinga

Beste zangduo

De 9 deelnemende BN’ers worden tijdens het programma gekoppeld aan drie bekende namen uit de muziekindustrie. Dit zijn Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal. Samen zullen zij strijden om het beste zangduo te worden. De optredens worden beoordeeld door Ronnie Flex, Angela Groothuizen en Gerard Ekdom.

Afvalrace

Tijdens de eerste aflevering zingen alle 9 kandidaten solo. Achter de schermen luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kiezen blind met welke drie zangers of zangeressen ze de competitie willen aangaan.

In de afleveringen die volgen begint de afvalrace. Elk optreden wordt beoordeeld met een cijfer. De zanger met het laagste cijfer moet het programma verlaten.

It Takes 2 is vanaf 24 maart om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: Set Vexy