4 Punten voor dames VTC Woerden

De eerste set werd gestart met veel enthousiasme. De servicedruk aan de kant van Forza lag echter hoog, waardoor VTC Woerden moeite had om de pass te brengen. Daarnaast was Forza lekker aan het blokkeren waardoor scoren lastig bleek. Deze set verloor VTC Woerden met 18-25.

De tweede set moest VTC Woerden er een stapje bij doen. Met half werk zouden er geen punten gepakt kunnen worden. Daisy de Kwaadsteniet leverde goed verdedigend werk af en spelverdeler Marleen van Zelderen wist de aanvallers te bereiken. VTC Woerden won de set met 25-21 en zo stond het dus weer gelijk.

Forza Hoogland gaf zich echter niet zo gemakkelijk gewonnen en zetten er een tandje bij. De dames starten erg sterk en VTC Woerden keek al snel tegen een achterstand aan. Hier heeft VTC Woerden vaker mee van doen gehad en bij 18-18 stond het weer gelijk. De rally’s waren lang en werden wisselend door beide teams gewonnen. Uiteindelijk wist VTC het hoofd koel te houden en wonnen ze de derde set nipt met 26-24.

In het begin van de vierde set begon Woerden wederom wat weifelachtig. Mede door hard voor elkaar te werken wist VTC toch voor een ommekeer te zorgen. Het was een set die tot het eind spannend bleef. Tess Tournier, de een goede wedstrijd speelde, mocht de wedstrijd bij een stand van 23-23 uitserveren (25-23). Eindstand 3-1.

Volgende week speelt VTC Woerden Dames 1 om 16:00 uur uit tegen Compaen Dames 1 uit Oostzaan.