Sportlust ’46 verliest van Quick Boys

Trainer Cesco Agterberg had wat aanpassingen gedaan in zijn ploeg. Afwezig warenRory van Rees( begrafenis), Mike Verhagen (geschorst) Fabian van Jaarsveld (bank)en Jorn Uittenbogaard ( bank) en Guus Verhoef ( geblesseerd).Jeroen Lamboo, nog spelend in de A1, Steven Lier, Dammes Waasdorp haddendaardoor weer een basisplaats.

De eerste helft was van beide partijen niet best, Quick Boys probeerde het heft in handen te krijgen, maar slordig spel achterin waar Sportlust goed druk zette bracht ze enigszins in verlegenheid. Sportlust nam daardoor brutaal de leiding via Dimitri Djollo die goed doorzetten van Matthijs Boom koelbloedig afrondde. Sportlust kreeg ook nog de kans op 0-2 maar Kevin Blonk en Matthijs Boom faalden jammerlijk genoeg. Kort voor rust had dus Kevin Blonk de beste kans op 0-2 maar de keeper van Quick Boys haalde op meesterlijke wijze de bal uit de kruising. In de daarop volgende tegenaanval scoorde de spits van Quick Boys Kwong Wah Steinraht de 1-1 Door een verdedigingsfout maakte dezelfde speler net voor rust ook nog de 1-2. De tweede helft verving Rory van Gulik, die vanwege een blessure drie maanden afwezig was geweest junior Jeroen Lamboo. Sportlust probeerde de aansluiting te krijgen maar behoudens enkele kansjes was men niet echt gevaarlijk. Toen uiteindelijk de scheidsrechter een duikeling ( op de tv beelden was duidelijk te zien dat niemand hem aanraakte) van Kwong Wah Steinraht bestrafte met een strafschop was de wedstrijd gespeeld. Quick Boys geloofde het wel en kwam door het verlies van Huizen op punten aantal gelijk aan kop.

Volgende week speelt Sportlust de belangrijke wedstrijd tegen Voorschoten in Woerden. Hier zullen de punten moeten worden gepakt.

Bron video: QuickBoysTV