Sportlust ’46 verliest van Voorschoten’97 1-2.

Sportlust ’46 opende goed en maakte na tien minuten de 1-0. Stefan Rijsdam was de
doelpuntenmaker bij afwezigheid van Dimitri Djollo( geschorst) en de geblesseerde
Guus Verhoef. Gelet op het aantal gevaarlijke aanvallen had dit meer moeten zijn,
maar paal en een uitstekende keeper van Voorschoten ’97 verhinderden een grotere
voorsprong voor de rust..
Na de rust was Voorschoten ’97 een periode de iets betere ploeg en kwam Sportlust
’46 onder druk. In de 70e minuut maakte uit een snel uitgevoerde counter Remy
Constancia de gelijkmaker. Hierna nam Sportlust ’46 het heft weer in handen maar
behoudens een aantal kansen wilde de bal er niet in.
Vlak voor tijd maakte Niels Hogewoning uit een perfect uitgevoerde snelle counter
Niels Hogewoning de 1-2 voor Voorschoten ’97 dat daarmee wat rijkelijk beloond en
met de punten uit Woerden aan de haal ging. Sportlust met een kater achter latend.
Rest nog te vermelden dat 20 minuten voor tijd Nick van Baaren zijn rentree maakte