Sportlust heeft vanmiddag gewonnen met 4-1 van SDC Putten

Beide teams openden sterk. Beiden waren zich bewust van de belangen die er vandaag op het spel staan. Winnen om uit de onderste regionen weg te blijven. Na 10 minuten kopte een Putten verdediger bijna in eigen doel en Sportlust zette Putten steeds meer onder druk.

In de 22e minuut met resultaat een schot van Dimitri Djollo kon keeper Erwin Duits niet onder controle krijgen en Guus Verhoef was er als de kippen bij om de 1-0 te scoren.

Het spel ging hierop gelijkgaand heen en weer tot de 40e minuut toen Pieter Vermeulen rand 16 werd gevloerd. Jorn Uittenbogaard plaatste zich achter de bal en schoot op schitterende

wijze rechtstreeks de 2-0 binnen. Putten zette in de tweede helft sportlust van meet af onder druk. In de 47e minuut scoorde Ngarigata de 2-1. Sportlust onttrok zich aan de druk en maakte Nick van Baaren na een fantastische aanval de 51e minuut de 3-1. Hierna was het Sportlust wat de toon voerde maar de gevaarlijke counters van Putten bleven gevaarlijk. In de laatste minuut besliste Paulus Egberts de wedstrijd en scoorde de 4-1.