‘Van Rossum’s Senior Songfestival’

Ieder jaar in september organiseert Van Rossum een speciale middag voor ouderen. Via de Stichting Thuishuis Woerden, die met bijvoorbeeld AutoMaatje ondersteuning biedt aan alleenwonende ouderen (60+) nodigt Van Rossum deze ouderen uit voor een gezellige middag met muziek, zoete en hartige hapjes en drankjes. Door mede sponsoring van Woerdense bedrijven kunnen zij de genodigde ouderen deze middag gratis aanbieden. In de voorgaande jaren heeft Van Rossum al vele bekende Nederlanders mogen ontvangen. O.a. Willeke Alberti, Ronnie Tober, Ron Brandsteder als presentator en vele anderen.

Tijdens de vierde editie van de ouderenmiddag worden de ouderen zelf de artiesten: Van Rossum organiseert het Senior Songfestival. Van Rossum roept 50+ Woerdenaren op die hun favoriete lied willen instuderen en ten gehore willen brengen. Zij worden professioneel begeleid door Jan Kanis en zijn band. Die middag zal de ‘Golden Voice’ van Woerden door een deskundige jury en het publiek worden gekozen!

Uiteraard zijn behalve onze genodigde ouderen ook andere Woerdenaren van harte welkom.

Dit belooft een spannende middag met verrassende optredens te worden onder leiding van Jan Kanis en een presentator. En het wordt ook spannend, want wie wordt de eerste ‘Golden Voice’ van Woerden? Heeft u een ‘Golden Voice’ en altijd al eens willen optreden en bent u 50+ jaar? Geef u dan snel op vóór 10 juni  bij Monique. Zij is bereikbaar via tel. nr.: 0348-706500 en per mail: monique@vanrossumwoerden.nl.