OKW verkiezing terugkijken

Purple Haze Sound and Lights werd begin dit jaar verkozen tot OKW onderneming van het jaar 2015. Je kan nu delen van de avond terugkijken via Woerden.TV.

In de Zegveldse Milandhof, die was omgetoverd tot een sfeervolle evenementenlocatie, streden drie Woerdense ondernemers gisteren om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De ondernemers By Annemieke personal training, Kromwijk Elektro en Purple Haze Sound & Lights, gaven elk een presentatie aan de meer dan 200 leden, die hierop door stemming de onderneming van het jaar mochten kiezen.

De winnaar Andre van der Heijden koos met zijn bedrijf voor een gedegen presentatie. Waar iedereen vooraf verwachte dat hij als licht- en geluidsbedrijf een enorme show zou geven, koos hij voor een presentatie die 100% het thema raakte. Vol passie sprak hij over dienstverlening, met als mooiste voorbeeld de productie van de Herdenking van de MH17 slachtoffers in het NBC in Nieuwegein.

Iedere dag krijgt André van der Heijden samen met zijn team te maken met de meest uiteenlopende wensen op het gebied van audiovisuele ondersteuning van evenementen. Zij werken samen met de klant om oplossingsgericht tot een mooi eindresultaat te komen. Hierdoor hebben zij al vele langdurige samenwerkingsverbanden met diverse uiteenlopende opdrachtgevers. Het jonge en ambitieuze team wordt intern opgeleid waarbij de passie voor techniek, waaruit Purple Haze Sound & Lights ooit ontstaan is, centraal staat.