Genomineerd voor OKW onderneming van het jaar 2017 zijn…

Genomineerd voor OKW onderneming van het jaar 2017 zijn…

Tijdens de OKW Lunch met Ruud Koornstra zijn vandaag de drie genomineerden voor de OKW onderneming van het jaar 2017 bekend gemaakt. Genomineerd zijn dit jaar: ABS autoherstel Ad de Goey, Bolton Groep BV. en Groenendijk Bedrijfskleding.

‘Toekomstgericht Ondernemen’

In totaal werden door de leden van de OKW 12 bedrijven voorgedragen die qua dienstverlening of presentaties aansluiting vonden op het thema: ‘Toekomstgericht Ondernemen’. Door het uitbrengen van stemmen werd de top drie samengesteld.

Op 11 januari 2018 tijdens de feestelijke OKW Nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar bekend gemaakt.

ABS Autoherstel Ad de Goey

ABS Autoherstel Ad de Goey is in haar 50-jarig bestaan uitgegroeid tot regionaal marktleider in auto herstelschade. Met 16 medewerkers worden wekelijks zo’n 35 tot 40 autoschades hersteld en afgewikkeld. Naast autoschadeherstel is ABS Ad de Goey ook actief in het herstellen en vervangen van autoruiten. Voor beide activiteiten heeft het Woerdense bedrijf samenwerkingsovereenkomsten met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en een groot aantal leasemaatschappijen.

In 2017 hebben de broers Ad en Albèrt de Goey zwaar geïnvesteerd in techniek, ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Hun bestaande pand is uitgebreid, voor bijna 70% vernieuwd èn verduurzaamd. 

Bolton Groep BV

In 1970 startten At Ton en Cor Bol Bouwonderneming Bolton B.V. in Zegveld. Na hun start in een rode keet als kantoor, verhuisde het kantoor in 1980 naar de Nijverheidsbuurt in Zegveld. Het bedrijf groeide gestaag en al gauw werd er een 2e verdieping geplaatst.Inmiddels hebben Arjan Ton en Peter Bol het roer overgenomen van hun vaders en zetten zij het familiebedrijf voort. In 2012 werd door het managementteam van Bolton de ambitie neergezet om een nieuw pand te bouwen waarin Bolton Ontwikkeling en Bolton Bouw samen gehuisvest zijn. Dit pand is inmiddels gerealiseerd .

Naast nieuwbouw die Bolton verzorgt hebben ze ook bewust gekozen voor renovatie en dan met name transformatie van bestaande gebouwen. Nederland staat vol met gebouwen die niet meer voldoen aan de huidige normen en eisen op het gebied van energieverbruik, comfort en uitstraling. Om temperatuurstijging terug te dringen is reductie van CO2-uitstoot een must. Nieuwe projecten van Bolton zullen dan ook vooral gasloos worden uitgevoerd.

Groenendijk Bedrijfskleding

Groenendijk Bedrijfskleding is totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het familiebedrijf is opgericht in 1997 door de Woerdense ondernemer Marien Groenendijk. De organisatie is gevestigd in Woerden, Amsterdam en Kesteren en bestaat uit een team van circa 200 medewerkers. Met haar brede assortiment kan Groenendijk Bedrijfskleding klanten in iedere branche aankleden. Het onderscheidende karakter ligt vooral op het gebied van design, innovatie, het personeelsbeleid en haar streven naar een circulaire economie.

Onder verantwoord ondernemen verstaat Groenendijk Bedrijfskleding naast arbeidsomstandigheden, ook de bedrijfsvoering en materiaalgebruik. Met als hoofd bedrijfsdoelstelling ‘meest duurzame bedrijf in haar bedrijfstak’ werkt de organisatie dagelijks aan de verduurzaming van corporate fashion.