OKW verkiezingen van start!

OKW verkiezingen van start!

Op donderdag 11 januari organiseert de Ondernemerskring Woerden de verkiezing van de OKW Onderneming van het jaar 2017. Wie gaat er dit jaar met deze prestigieuze titel naar huis? Het verkiezingsthema is dit jaar ‘Toekomstgericht Ondernemen’.

De kandidaten voor de titel OKW onderneming van het jaar 2017 zijn bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid, personeelsbeleid, circulaire economie en bedrijven die op een andere wijze de nieuwe economische tijden als kans benutten.

Ondernemers voordragen

Ken jij ondernemers die uitblinken in het ‘Toekomstgericht Ondernemen’? Laat het de weten! Als jij vindt dat een van uw collega ondernemers beslist de aandacht verdient van de stemmers kun je een collega ondernemer voordragen. Ook niet-OKW leden kunnen worden voorgedragen.

Is het thema ‘Toekomstgericht Ondernemen’ jou op het lijf geschreven?  Laat het weten! Het is niet altijd bij iedereen bekend wat collega ondernemers doen en waar zij mee bezig zijn. Daarom biedt het bestuur van de okw jou de mogelijkheid om het bestuur en de andere OKW leden te laten weten op welke manier jij uitblinkt in het thema ‘Toekomstgericht ondernemen’

De OKW ontvangt uw reactie graag vóór 27 oktober op info@okwwoerden.nl. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden genomineerd en strijden op 11 januari om de titel.

Stemmen

In de week van 30 oktober ontvangen alle OKW leden per mail de uitnodiging tot stemmen, met daarin een uitleg over de procedure! Winnaars van voorgaande 5 jaar; Woerden.TV, Verweij Houttechniek, Event Support Holland, Purple Haze en het WTT kunnen niet worden voorgedragen.