OKWLunch: Arash Azaami over de toekomst

OKWLunch: Arash Azaami over de toekomst

De volgende OKWLunch staat voor donderdag 1 juni op het programma. In restaurant ‘de Markies’ ontleedt Arash Azaami samen met jou het mysterieuze begrip ‘toekomst’.

Gewichtige vragen over de toekomst

Het jaarthema voor de verkiezing OKW Onderneming van het jaar 2017 is ‘toekomstgericht ondernemen’. Iemand die je hier alles over kan vertellen is Arash Azaami, spreker tijdens de komende OKWLunch. De toekomst hoeft ons niet te overkomen. We kunnen er ook voor kiezen onze toekomst te maken. Wat als wij de wereld bouwen waar onze kinderen het liefst in zouden leven? Wat als de volgende generatie niet belast wordt met het opruimen van onze rommel, maar trots voort kan bouwen op hetgeen wij achterlaten? Gewichtige vragen waar Arash Aazami zijn tanden inzet.

dream.develop.do

Arash (1977) is systeeminnovator, logicus, ondernemer, muzikant en natuurliefhebber, en groeide op met drie culturen en vier talen.  Hij neemt zijn publiek mee op reis door zijn gedachtenstromen, uitvindingen, wereldbeelden en persoonlijke anekdotes. Arash’ credo is “dream.develop.do”. Met adviesbureau Kamangir verenigt hij wetenschap, filosofie en creativiteit, en helpt hij in Europa en daarbuiten de publieke en private sector context te geven aan de grote veranderingen die hen raken: energie, educatie, geld, data. Waar gaat het heen? Wat is onze rol in de toekomst? Hoe kunnen wij bijdragen aan een nieuwe cultuur, een nieuwe economie en een nieuwe samenleving? Arash zoomt ver uit, om daarna in een flits weer tot concrete acties voor vandaag te komen. Wees voorbereid op nieuwe wereldbeelden…

Programma en aanmelden

Vanaf 12.00 uur ben je op donderdag 1 juni van harte welkom in ‘de Markies’ aan de van der Valk Boumanlaan 61 in Woerden. Om 12.30 uur kun je met een broodje in de hand luisteren naar de lezing van Arash. Uiteraard is er genoeg gelegenheid om met elkaar bij te praten. Aanmelden voor deze lunch kan op info@okwwoerden.nl, en graag voor 25 mei.

Foto: Arash Aazami