Rondje Zegveld brengt 4.500 euro op voor het Thomashuis

Rondje Zegveld brengt 4.500 euro op voor het Thomashuis

Meer dan 350 lopers deden zaterdag mee aan het hardloopevenement ‘Rondje Zegveld’. Met het evenement werd maar liefst 4.500 euro opgehaald voor het lokale goede doel, het Thomashuis.

“Het was een super mooie dag. Het weer was uitstekend en het was lekker druk. Er deden dit jaar meer deelnemers mee dan het jaar ervoor. Ook kregen we weer veel enthousiaste reacties”, aldus een trotse Bart Bremmer.

De deelnemers konden kiezen voor een afstand van 5 of 10 km. Voor de kinderen was er een speciale route van 1,5 km.

Thomashuis

Het geld dat werd opgehaald met het evenement komt geheel ten goede aan het Thomashuis.  Een huis waar 8 mensen met een verstandelijke beperking begeleid wonen. Rick Voorend vindt super dat er met het evenement geld is opgehaald voor het Thomashuis.

“We zijn ontzettend blij met de opbrengst. Met het geld kunnen we een trampoline aanschaffen en het tuinmeubilair vervangen. Zo kunnen we met zijn allen buiten genieten op een mooie zomerdag”, aldus Rick Voorend.

Tijdens het evenement waren Rick Voorend en Joanna Dussen samen met de bewoners aanwezig om de lopers aan te moedigen en de winnaars een zelfgemaakte medaille te overhandigen.

Volgens organisator Bart Bremmer was het een geslaagde dag.

“Het was een mooie dag met een mooie opbrengst. Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren.”

Foto: Rondje Zegveld