ABS Ad de Goey genomineerd voor duurzaamheidsprijs

ABS Ad de Goey genomineerd voor duurzaamheidsprijs

Het Woerdense bedrijf ABS Autoherstel Ad de Goey is genomineerd voor de Dave Bebelaar Award. Een prestigieuze award voor duurzame initiatieven in de automotive.

“We vinden het ontzettend leuk dat we genomineerd zijn. We hebben de afgelopen tijd veel aan de duurzaamheid gewerkt. Het is super dat onze inspanningen hiermee beloond worden”, aldus Albèrt de Goey.

In totaal zijn er 6 bedrijven genomineerd en ABS in Woerden is daar een van. Andere genomineerden zijn Dubbeldam Groep, Cleanprotec International BV, Diesel Buchli BV, Geevers Auto Parts – Green Line en Stera International BV/Makra. De te winnen award  toont aan dat ondernemers en producenten gedreven zijn om te innoveren en te investeren in duurzaamheid

Duurzaamheid

ABS Autoherstel Ad de Goey  heeft het  bedrijfspand grondig verbouwd en uitgebreid. Naast ruimtewinst en comfort voor de medewerkers was duurzaamheid een belangrijk thema.

Zo is het pand extra geïsoleerd, is alle verlichting vervangen door LED, alle verwarming is omgezet van gas en olie naar warmtepompen en ligt het dak vol met zonnepanelen. In het kader van circulaire economie zijn veel materialen uit de oude constructie hergebruikt in de nieuwbouw en is de vloer bekleed met vloertegels van gerecycled PVC. Daarnaast worden de bedrijfsprocessen continue gemonitord en wordt er gekeken hoe met minder energie, materiaal en inspanning een optimale reparatie kan worden gerealiseerd.

Kortom allemaal duurzame investeringen. Wil je ABS Ad de Goey helpen de award te winnen? Stemmen kan op de website www.duurzaamrepareren.nl. Op 28 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.